capital

Credo AMG Imobiliare Bucuresti
,
Credo AMG Imobiliare Bucuresti.

Credo AMG Imobiliare Bucuresti. Va oferim un pachet complet de servicii imobiliare: vanzari, cumparari, inchirieri, apartamente, case, vile, birouri, spatii comerciale si terenuri. Imagini si detalii actualizate zilnic. Atentie proprietari! Noi rasplatim fidelitatea dvs pentru exclusivitate la vanzare. Inchirieri in regim hotelier de garsoniere, apartamente, case – vile. Credo AMG a fost infiintata in 1994, cu capital integral privat.

Credo AMG Imobiliare Bucuresti
Echipament de protectie, haine de lucru
Echipament de protectie, haine de lucru.

Echipamente de protectie si de lucru, salopete, veste, haine vatuite, combinezoane, toata gama pentru protectia angajatilor dumneavoastra. Gratie materialelor folosite de la furnizorii nostri de traditie Tamiv SA Brasov, Pilorex Jilava, Novatextile Pitesti, Vastex Vaslui produsele noastre au atins un grad inalt de calitate satisfacand cele mai exigente cereri ale beneficiarilor nostri. Societate cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata furnizorilor de echipamente si utilaje tehnologice, in domeniului industrial si al constructiilor.

Echipament de protectie
Fose septice ecologice, Eco Tad Romania
Fose septice ecologice, Eco Tad Romania.

Fose septice ecologice, Eco Tad Romania. Comercializam statii de epurare, sisteme pentru colectarea si refolosirea apei, fosa septica ecologica, bioactivator fose septice. Sisteme de epurare civila: fose septice ecologice, de tip imhoff, statii de epurare cu „noroi activ”, statii de epurare pana la 2000 locuitori, separatoare grasimi, separataoare uleiuri si hidrocarburi, bazine vidanjabile pana la 50 mc. Compania Eco Tad a fost infiintata in anul 2008 in orasul Arad si are capital integral privat romanesc.