camere

Camere de supraveghere video
,
Camere de supraveghere video.

I can see comercializeaza camere de supraveghere video la cele mai mici preturi din Romania. Camerele noastre de supraveghere sunt rezistente la intemperii, stres termic, sunt etanse si nu necesita surse de incalzire, putand fi alimentate prin cablu de date (power over ethernet). Importator direct. Sediu Bucuresti.

Camere de suraveghere
Cazare in statiunea Straja, vila Alpin Straja
, , ,
Vila Alpin Straja – cele mai bune oferte de cazare la munte. Cazare in statiunea Straja, vila Alpin Straja.

Cazare in statiunea Straja, vila Alpin Straja. Vila Alpin Straja – cele mai bune oferte de cazare la munte, sejururi la ski, relaxare. Camere spatioase si preturi bune. Vila Alpin dispune de 60 locuri de cazare cu un confort de 3 stele. Este o constructie noua, amplasata la 50 m de partie. Statiunea turistica Straja este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor Valcan, in zona Valea Jiului, la aproximativ 8 km de municipiul Lupeni. Vila dispune de restaurant propriu. Straja are amenajate 12 partii de schi, echipate cu instalatie de transport pe cablu (teleschi). Plata se poate realiza si cu tichete de vacanta.

Delta Dunarii, cazare Gura Portitei, preturi cazare, galerie foto si rezervari
, , , , ,
Delta Dunarii, cazare Gura Portitei, preturi cazare, galerie foto si rezervari.

Delta Dunarii, cazare Gura Portitei, preturi cazare, galerie foto si rezervari. Siteul este o invitatie in satul de vacanta de la Gura Portitei (Delta Dunarii).  Satul de vacanta este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele si dotat cu 174 de locuri de cazare in camere, apartamente si 64 casute pe plaja. Oferim cazare si in pensiuni, vile: Vila Delfinul, Vila Egreta si Vila Scoica si casa: Casa Pescareasca si in 40 de casute de lemn – oferta de pensiune completa, preturi pentru extrasezon, middle sezon si sezon de varf. Suprafata totala a Deltei Dunarii este de 4152 kmp, din care un spatiu de aproximativ 3.450 kmp se afla pe teritoriul Romaniei, fiind ca marime a doua in Europa dupa delta fluviului Volga si a douazeci si treia din lume.