Bulgaria

Agentia de turism Klass Tour, turism intern si extern, city break sau cazari
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia de turism Klass Tour, turism intern si extern, city break sau cazari.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentie de turism Klass Tour, turism intern si extern, city break sau cazari. Klass Tour este o agentie tour operatoare, agentie de turism care ofera toata gama de servicii turistice: turism intern, turism extern, cazari, sejururi si circuite, rezervari bilete de avion, vacante la ski, city breakuri, turism exotic, transferuri, servicii de rent a car, turism de afaceri, tabere, turism tematic, croaziere, etc. Calatoria dvs. trebuie sa fie sigura, eficienta si comoda. Echipa Klass Tour s-a gandit la acest lucru iar misiunea noastra este de a va crea o vacanta de neuitat. Oferim clientilor pachete de servicii in Bulgaria, pe litoral in Grecia, la ski in Austria, Italia, Spania, in Disneyland Paris – Franta si turism intern oferte pe litoralul romanesc.

Filadelfia Turism – Fii tu oriunde!
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Filadelfia Turism – Fii tu oriunde! Filadelfia Turism este o agetie de turism cu oferte complete de vacante cu cazare.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Filadelfia Turism este o agetie de turism cu oferte complete de vacante cu cazare, pachete turistice in Romania si strainatate. Oferte de vacanta Bulgaria, Cipru, Egipt, Israel, Italia, Spania. Oferte de rezervari bilete de avion, oferte bilete de autocar. Filadelfia Turism isi propune sa devina un nume important in domeniul turismului oferind clientilor sai solutii complete si stabilind cu acestia parteneriate pe termen lung.

Adresa Website-ului: http://www.filadelfiaturism.ro/
Numarul de telefon al afacerii: Filadelfia Turism
Transport intern si international de marfa, transport marfa Romania Italia
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Transport intern si international de marfa, transport marfa Romania Italia.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Transport intern si international de marfa, transport marfa Romania Italia. Transport express, transport exclusiv sau transport grupaj, curse regulate Romania – Italia, dar si Romania alte tari. Putem oferi tarife de transport marfa competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia. Va punem la dispozitie autoutilitare pe relaţia Romania – Italia, cu preponderenţă in zona de nord, oraşe ca Trieste, Mestre, Padova, Verona, Brescia, Bergamo, Milano, Torino, Piacenza, Cremona, Modena, Bologna. Societatea Champions Tour, infiintata in anul 2006 si avand capital 100 % romanesc, are ca si domeniu principal de activitate transportul rutier de marfa intern si international.