Bucuresti

Cabinet avocatura litigii, cabinet avocat Gindu Ruxandra Elena, Bucuresti, Romania
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Cabinet avocatura litigii, cabinet avocat Gindu Ruxandra Elena, Bucuresti, Romania.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Cabinet avocatura litigii, cabinet avocat Gindu Ruxandra Elena, Bucuresti, Romania. Cabinet Avocat Gindu Ruxandra din Bucuresti asigura consultanta juridica  persoane fizice, consiliere juridica persoane juridice, in drept civil, drept comercial, adminstrativ, bancar, executari silite, faliment, drept financiar, drept bancar, drept vamal, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale, executari silite si actiuni in justitie, etc. si ofera asistenta si reprezentare in litigii in domeniile mai sus mentionate. Telefon contact si programari. In plus, in vederea obtinerii unui punct de vedere stiintific in cazuri complexe Cabinetul de Avocatura Gindu Ruxandra colaboreaza  cu experti tehnici judiciari si societati specializate in efectuarea de expertize tehnice topografice, expertize tehnice judiciare si extrajudiciare in constructii, de contabilitate, evaluari mobiliare si imobiliare.

Clinici ortodontie, chirurgie si estetica dentara, Timisoara si Bucuresti
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Clinici ortodontie, chirurgie si estetica dentara, Timisoara si Bucuresti, Smile Factory.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Clinici ortodontie, chirurgie si estetica dentara, Timisoara si Bucuresti, Smile Factory. Clinicile Smile Factory din Timisoara si din Bucuresti cabinete stomatologic, clinici care ofera servicii si lucrari de ortodontie, chirurgie dar si de estetica dentara. Mai oferim servicii de implant dentar, parodontologie, implantologie si aparat dentar. Estetica face diferenta intre stomatologia traditionala si cea de ultima generatie. La Smile Factory, medici pregatiti in clinici din Germania folosesc cele mai noi tehnologii pentru probleme vechi de cand lumea.

Constructii si amenajari interioare si exterioare, ACIM Sud SRL, Bucuresti, sector 3
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Constructii si amenajari interioare si exterioare, ACIM Sud SRL, Bucuresti, sector 3.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Constructii si amenajari interioare si exterioare, ACIM Sud SRL, Bucuresti, sector 3. Compania ACIM Sud, cu sediul in Bucuresti, sectorul 3, este o companie tanara si dinamica a carei activitate principala o reprezinta proiectele de constructii, completata de o gama larga de produse si servicii necesare lucrarilor din acest domeniu. Oferim servicii de inalta calitate in domeniul constructiilor civile si industriale, amenajarilor interioare si exterioare si al instalatiilor.