broderie

13fabric
Tip de afacere / Tip de site:
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Industria textila moderna este o piata in crestere si de succes! Fabrica de haine, este una dintre cele mai mari si mai avansate din punct de vedere tehnologic, succesul avut de Fabrica de Haine bazandu-se pe principiile cheie de afaceri si pe abilitatile sale importante, acestea fiind capacitatea mare de productie, standardele stricte de calitate, raportul optim intre pret si performanta.
Fabrica de haine este un bun partener de succes reciproc, apreciaza parteneriatele stabile cu clientii sai.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Industria textila moderna este o piata in crestere si de succes! Fabrica de haine, este una dintre cele mai mari si mai avansate din punct de vedere tehnologic, succesul avut de Fabrica de Haine bazandu-se pe principiile cheie de afaceri si pe abilitatile sale importante, acestea fiind capacitatea mare de productie, standardele stricte de calitate, raportul optim intre pret si performanta.
Fabrica de haine este un bun partener de succes reciproc, apreciaza parteneriatele stabile cu clientii sai.

Adresa Website-ului: http://www.13fabric.ro
Numarul de telefon al afacerii: 0765232126
Serigrafie, tampografie, tipar digital, croitorie, Print Concept SRL
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Serigrafie, tampografie, tipar digital, croitorie, Print Concept SRL.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Serigrafie, tampografie, tipar digital, croitorie, Print Concept SRL. Oferim servicii de productie publicitara, grafica si servicii de broderie, serigrafie, tampografie, personalizare, decorare, imprimare, tipar. Print Concept este o companie romaneasca de productie publicitara unde, de mai bine de zece ani, profesionisti in domeniul graficii, serigrafiei, tampografiei si broderiei, elaboreaza impreuna cu clientii solutii pentru orice proiect. Vindem produse pentru paza si securitate, echipamente protectie, textile Karlowsky horeca, textile Sol’s, textile Stedman,  textile, Fruit of the Loom, echipament Sportiv si materiale promotionale.