Botosani

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare, Acarom SRL Bucuresti. Acarom firma ce are solutia ideala pentru efectuarea serviciilor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si ignifugare in judetele Iasi, Suceava, Neamt si Botosani, punand in slujba clientilor nostri personal profesionist si aparatura moderna fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dumneavoastra. Site-ul contine si o sectiune cu recomandarile pe care firma vi le ofera referitor alte firme cu profil asemenanator in urmatoarele localitati: Arad, Arges / Pitesti, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Braila, Cluj,  Galati, Iasi, Ilfov, Neamt, Prahova / Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timis / Timisoara, Valcea / Ramnicu Valcea. Servicii oferite pentru asociatii de proprietari, apartamente si case, pentru hale si spatii de depozitare, pentru hoteluri si pensiuni, pentru institutii de pentru invatamant, pentru magazine si supermarketuri, pentru restaurante, pizzerii, baruri si cantine, si pentru spatii de birouri si institutii bancare.

E.ON furnizor de energie electrica
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: E.ON furnizor de energie electrica.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

E.ON furnizor de energie electrica. Suntem cei care furnizam energia electrica catre toti consumatorii din zona Moldovei – judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. Beneficiaza de avantajele utilizarii energiei electrice in conditii de calitate si siguranta.

Vremea si prognoza principale orase din Romania
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Vremea si prognoza principale orase din Romania.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Vremea si prognoza principale orase din Romania. Starea vremii, umiditatea, presiunea, viteza si directia vantului, precum si vremea pentru urmatoarele doua zile. Afla cum va fi vremea in Arad, Bacau, Banloc, Botosani, Brasov sau in Bucuresti, in orasul Buzau sau in orasul Calarasi, etc.