birouri

Convector gaz prin Calor SRL
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Convector gaz prin Calor SRL.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Convector gaz prin Calor SRL. Un convector gaz poate fi folosit  pentru a incalzi rapid si sigur birouri, restaurante, magazine, apartamente etc. Temperatura unui convector gaz poate fi reglata in mod individual cu ajutorul dispozitivului automat cu consum redus de energie ce serveste la realizarea unei temperaturi constante. Un alt avantaj al folosirii unui convector gaz pentru incalzirea spatiilor este lipsa pericolului de inghet, lucru intalnit la centralele termice.

Adresa Website-ului: Convector gaz prin Calor SRL.
Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Firma de curatenie din Bacau, Smart Clean. Firma de curatenie SC Smart Clean SRL din orasul Bacau este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru firme, companii, birouri, case, vile, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii, spitale, policlinici. Este o companie infiintata ca alternativa la serviciile de curatenie existente pe piata, fiecare client al nostru beneficiind de o solutie unica, optimizata pentru necesitatile firmei sale. Alte servicii oferite de catre firma noastra: amenajari exterioare si peisagistica, deratizare, dezinfectie si dezinsectie, si solutii complete de igiena. Construind solutii mulate pe trebuintele clientului practic beneficiarul are posibilitatea negocierii preturilor pentru orice mai putin a calitatii lucrarilor, aceasta fiind implicita.

Scaune directoriale, conferinta, ergonomice, fotolii masaj, Traffic Chairs, Cluj-Napoca
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Scaune directoriale, conferinta, ergonomice, fotolii masaj, Traffic Chairs, Cluj-Napoca.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Scaune directoriale, conferinta, ergonomice, fotolii masaj, Traffic Chairs, Cluj-Napoca. Traffic Chairs importator si producator de scaune ergonomice, scaune directoriale, scaune pentru conferinte si fotolii masaj. Avem magazine de prezentare in Cluj-Napoca si Bucuresti, magazine care va ofera posibilitatea de a alege scaune si fotolii in peste 30 de culori. Fotoliile de masaj Keyton au primit cele mai prestigioase certificate internationale in domeniu si sunt numarul 1 in Europa. Oferta diversificata de scaune directoriale, scaune conferinta si scaune de birou. Rupeti monotonia, faceti combinatii indraznete, potrivite unor spatii diverse: birouri, locuinte, sali de prezentare, agentii de publicitate, agentii de design, spatii de primire, cabinete de cosmetica, baruri etc.