auto

Anunturi gratuite sortate pe categorii si pe judete
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Anunturi gratuite sortate pe categorii si pe judete.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Anunturi gratuite sortate pe categorii si pe judete. Anunturi gratuite din toate judetele. Anunturile pot fi adaugate intr-una dintre urmatoarele categorii: matrimoniale, imobiliare, auto, locuri de munca, servicii, afaceri, telefoane. Toate le gasiti numai aici. Anunturile se pot adauga gratuit fara creare utilizator, dar se pot adauga anunturi si dupa ce v-ati creat un utilizator. In acest mod se pot administra mai bine anunturile adaugate pe site.

Aplicatii software, scule si unelte web WikiTools
Tip de afacere / Tip de site:
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Aplicatii software, scule si unelte web WikiTools.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Aplicatii software, scule si unelte web WikiTools. Colectie de aplicatii software online din diverse domenii. Aceste aplicatii sunt in cea mai mare parte implementari ale unor algoritmi si sunt insotite intotdeauna de explicatia algoritmilor implementati, astfel incat utilizatorul sa inteleaga functionarea si utilitatea acestora. Majoritatea acestor algoritmi sunt folositi in viata cotidiana fara ca macar sa ne dam seama, exemplu: codul numeric personal, codul de identificare fiscala, codul bancar iban, codul de card si multe altele. Sectiuni site: verificari coduri, astronomie, webmaster + internet tools, auto, grafica, eletronica, geofizica si articole si tutoriale diverse.

Birou traduceri autorizate sector 1 Bucuresti, Hieroglifs Translations
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Birou traduceri autorizate sector 1 Bucuresti, Hieroglifs Translations.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Birou traduceri autorizate sector 1 Bucuresti, Hieroglifs Translations. Hieroglifs Translations este specializata in servicii de traducere in diverse domenii: tehnologia informatiei, telecomunicatii, localizare de software, auto, electronice, comert, arhitectura, constructii, juridic, legal, bancar si financiar, farmaceutic, sanatate, asigurari, etc. Agentia de traduceri Hieroglifs Translations efectueaza traduceri in peste 150 de limbi. Suntem mandri sa va informam ca am lansat recent serviciile de traducere pentru sistemul Braille. Credem cu tarie in importanta de a servi intreaga comunitate.