Austria

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia de turism EuroPoint Bucuresti, punctul tau de plecare. Europoint Agentie de turism din Bucuresti va trimite in cele mai palpitante vacante si sejururi la cele mai mici tarife. Vacante, excursii si sejururi oferte de la o agentie de top! Alege agentia de turism Europoint si bucura-te de vacanta ta ! In plus prin noi puteti achizitiona si bilete de avion la preturi cu pana la 10% mai mici decat pretul lor normal. Alte oferte pe care agentia vi le pune la dispozitie city break-uri, croaziere, oferte in Europa in: Austria, la ski in Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Grecia, Italia, Muntenegru si Ungaria.

Agentie de voiaj Timisoara, Group-Tex International
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentie de voiaj Timisoara, Group-Tex International.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentie de voiaj Timisoara, Group-Tex International. Pachete turistice in tara si in strainatate, transport de persoane cu autocarul in Germania, Austria, Spania, Italia, Elvetia, etc. Firma ofera servicii de asigurari medicale necesare calatoriei in strainatate; rezervari hotel; bilete de avion low-cost sau curse regulate. Obiectul principal de activitate al societatii este vanzarea biletelor de calatorie pentru societatile de transport international de persoane, societatea avand licenta de executie pentru activitati conexe transportului rutier – Agentie de voiaj, eliberata de A.R.R. Timis. Oferim de asemenea servicii de rent a car (preturile le gasiti pe site) si inchirieri autocare.

Agentie de voiaj, transport persoane, inchirieri autocare, EuroTrafic
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentie de voiaj, transport persoane, inchirieri autocare, EuroTrafic.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentie de voiaj, transport persoane, inchirieri autocare, EuroTrafic. Bilete de autocar cu urmatoarele destinatii: Austria, Germania, Elvetia, Italia, Spania, servicii asigurari medicale necesare calatoriei in strainatate, servicii de inchirieri autocare pentru rute externe si interne, etc. Transportul se efectueaza cu autocarele firmei germane Pletl, autocare moderne, dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta, mini-bar, sistem video. Eurotrafic, agentie de voiaj, ofera servicii de transport persoane cu autocarul.