aranjamente florale

Aranjamente nunta, aranjamente florale si decoratiuni nunta, Magic Angels
,
Aranjamente nunta, aranjamente florale si decoratiuni nunta, Magic Angels.

Aranjamente nunta, aranjamente florale si decoratiuni nunta, Magic Angels. Agentia Magic Angels din Bucuresti ofera urmatoarele servicii: organizari nunti,  organizari botezuri, petreceri private, aniversari, decoratiuni spatii festive, huse scaune, esarfe, fete mese; inimi, arcade din tul si baloane, jumbo cu confetii, aranjamente florale; marturii, decoratiuni auto si multe altele. Reduceri de pana la 15%. Serviciile pe care agentia noastra vi le pune la dispozitie se ofera atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara.

Aranjamente si decoratiuni nunti, Top Marriage
,
Aranjamente si decoratiuni nunti, Top Marriage.

Aranjamente si decoratiuni nunti, Top Marriage. Aranjamente nunti si decoratiuni nunta oferite de agentia pentru nunti firma noastra in sectorul 1, Bucuresti. Consultanta, servicii, invitatii, aranjamente nunti si decoratiuni pentru o nunta de poveste. Va mai oferim aranjamente florale si buchete de mireasa. Firma mai organizeaza si alte evenimente festive: botezuri, petreceri copii, banchete, aniversari, evenimente corporate, spectacole, lansari produse, decoratiuni Craciun, cadouri Craciun.

Floraria Ikebana, florarie Baia Mare
,
Floraria Ikebana, florarie Baia Mare.

Floraria Ikebana, florarie Baia Mare. Floraria noastra va ofera o gama diversificata de flori, buchete si aranjamente florale pentru orice eveniment. Floraria noastra adopta principile artei aranjamentelor florare in stil japonez: Ikebana. Ikebana este tehnica artistica de aranjare a florilor (in vase) dupa anumite principii, arta aranjamentelor florale in stil japonez, arta tablourilor vii. Ikebana este concretizarea cea mai reprezentativa a cultului pentru frumos prezent de-a lungul istoriei in universul spiritual japonez. S-a conformat intotdeauna, fata de celelalte arte, si pretutindeni situatiilor noi impuse de evolutia simtului estetic al japonezilor.