apartamente

Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges
Tip de afacere / Tip de site: ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Agentia imobiliara M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel, judetul Arges. Agentie imobiliara cu experienta in domeniu, oferind clientilor servicii de calitate.  Agentie specializata in vanzari, inchirieri in Campulung Muscel, in judetul Arges si in judetele limitrofe. Asiguram intreaga gama de servicii imobiliare : evaluare, consultanta juridica, contractare credite, vanzari-cumparari, consiliere in alegerea cea mai potrivita, functie de cerintele clientilor. M&M Imobiliar Expert Campulung Muscel ofera servicii imobiliare: vinde, cumpara, inchiriaza, apartamente, case / vile, terenuri, spatii comerciale.

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Amenajari interioare si amenajari exterioare case Bucuresti si Ilfov. Amenajari interioare si exterioare locuinte. Amenajari interioare: zugraveli, finisaje, placari gresie faianta, zidarie, parchet, compartimentari si forme din gips carton, termoizolatii cu polistiren expandat, instalatii electrice si sanitare, mobila la comanda. Serviciile de amenajari exterioare oferite sunt urmatoarele: tencuirea peretilor, montaj polistiren expandat, tencuiala decorativa, vopsea lavabila pentru exterior si montaj gresie. De asemenea mai oferim si servicii in domeniul constructiilor si instalatii. Accesand pagina noastra web gasiti informatii complete despre fiecare serviciu in parte, lista de preturi si date de contact. Va asteptam cu cea mai mare placere sa deveniti clientul nostru, deoarece firma noastra doreste sa va ajute acolo unde stie mai bine. In momentul in care aveti de renovat o casa, un apartament, de construit o casa, de executat lucrari de zidarie, instalatii sau finisaje interioare si exterioare echipa amenajari locuinte va poate ajuta cu cate cel putin un specialist in fiecare domeniu.

Convector gaz prin Calor SRL
Tip de afacere / Tip de site: , , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Convector gaz prin Calor SRL.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Convector gaz prin Calor SRL. Un convector gaz poate fi folosit  pentru a incalzi rapid si sigur birouri, restaurante, magazine, apartamente etc. Temperatura unui convector gaz poate fi reglata in mod individual cu ajutorul dispozitivului automat cu consum redus de energie ce serveste la realizarea unei temperaturi constante. Un alt avantaj al folosirii unui convector gaz pentru incalzirea spatiilor este lipsa pericolului de inghet, lucru intalnit la centralele termice.

Adresa Website-ului: Convector gaz prin Calor SRL.