apartament

Dealer oficial statii radio, antene CB, sisteme efractie, Piatra Neamt
Dealer oficial statii radio, antene CB, sisteme efractie, Piatra Neamt.

Dealer oficial statii radio, antene CB, sisteme efractie, Piatra Neamt. Vindem online urmatoarea gama de produse: detectoare radar Bel, Cobra, Whistler, PNI, Escort, Beltronics. Statii radio Midland, Alan, President, TTi, etc. Oferim solutii pentru securitatea casei si a bunurilor dumneavoastra prin sisteme de efractie montate in legatura cu sisteme de supraveghere video CCTV. Vindem sisteme de alarma wireless, sisteme de alarma si inregistrare video pentru casa, apartament sau propria afacere (magazin, birou, depozit.
Pentru siguranta in masina oferim DVR auto PNI, alarme auto si camere marsarier. Vindem produse foto, video, audio si optica, produse de bricolaj: masini de facut gheata, detectoare de gaz, ustensile de bucatarie, etc. De asemenea pe site-ul nostru mai uteti cumpara computere si periferice: stabilizatoare de tensiune, routere wireless, hard diskuri externe, adaptoare wireless, etc. Toate produsele mai sus mentionate si multe altele distribuite prin intermediul firmei Onlineshop SRL din Piatra Neamt.

Pensiune si restaurant cu specific rusesc in Iasi, La Palia
, , ,
Pensiune si restaurant cu specific rusesc in Iasi, La Palia.

Pensiune si restaurant cu specific rusesc in Iasi, La Palia. Amenajat intr-un stil clasic, select,  restaurantul pensiune „La Palia” este locul unde orice turist respectabil isi doreste sa petreaca cel putin o noapte. Restaurantul este cu specific rusesc, iar bucatarii nostri va vor imbia cu bucate alese. Restaurantul nostru va intampina cu cele mai alese bucate din bucataria traditionala ruseasca si romaneasca. Pensiunea La Palia va pune la dispozitie 11 camere din care 9 double si un apartament cu 2 camere cu toate dotarile unei pensiuni de 4 stele.