amenajari

Agentia Mervani Invest imobiliare Valea Prahovei
,
Agentia Mervani Investi imobiliarea Valea Prahovei.

Agentia Mervani Invest imobiliare Valea Prahovei. Mervani este un grup de firme care are ca obiect de activitate vanzarea si inchirierea de imobile (agentie imobiliara) si turismul (agentie de turism) si de asemenea ofera o gama variata de servicii conexe ca de exemplu: intermedieri, evaluari si  consultanta imobiliara, surse de finantare, asigurari imobiliare, cadastru, arhitectura, amenajari, constructii si dispecerat taxi. Suntem o echipa tanara, receptiva la variatele cerinte ale pietei, permanent motivati de dorinta de a fi competitivi in acest domeniu. Avem birouri in Sinaia, Busteni si Campina.

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere
, , , ,
Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere.

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere. Portal de afaceri care pune la disozitia firmelor un director firme, oportunitati afaceri, b2b on-line / business to business online, un catalog produse, servicii online si oferte comerciale. Prezentare gratuita a companiei dvs., inclusiv a datelor de contact. Prezentare gratuita a produselor sau serviciilor dvs. in catalogul pus la dispozitie de catre portalul nostru. Testati gratuit pe o perioada de 3 luni pachetul complet de servicii. Simplu, clar, eficient. Aveti acum gratuit noi oportunitati pentru noi afaceri! Aveti posibilitatea sa cautati in indexul firmelor grupat in ordine alfabetica sau pe domenii de activitate: agricultura / animale, alimente / bauturi, arta / bijuterii / cadouri, birotica / papetarie / hartie, chimicale / cauciucuri, computere / software, constructii / amenajari / mobilier, educatie / training, masini / piese, servicii / consultanta, transporturi, turism / sport / divertisment. etc. Pe portal mai gasiti de asemenea ultimele firme adaugate, ultimele produse si servicii si ultimele oferte.

Kromston, caramida klinker si produse de calitate premium
,
Kromston, caramida klinker si produse de calitae premium.

Kromston, caramida klinker si produse de calitate premium. Amenajari cu produse klinker si pluta. Produse ce confera personalitate si originalitate caselor si cladirilor. Oferim o varietate larga de produse tip klinker pentru placari caramida aparenta si pardoseli interior – exterior, trepte, plinte, glafuri, coame si capace pentru garduri si stalpi, caramizi pline pentru zidarii aparente si antichizate, accesorii pentru montaj – adezivi flexibili si mortar.