agricultura

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere
, , , ,
Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere.

Catalog produse si servicii, director firme, firme pe judete, inscriere. Portal de afaceri care pune la disozitia firmelor un director firme, oportunitati afaceri, b2b on-line / business to business online, un catalog produse, servicii online si oferte comerciale. Prezentare gratuita a companiei dvs., inclusiv a datelor de contact. Prezentare gratuita a produselor sau serviciilor dvs. in catalogul pus la dispozitie de catre portalul nostru. Testati gratuit pe o perioada de 3 luni pachetul complet de servicii. Simplu, clar, eficient. Aveti acum gratuit noi oportunitati pentru noi afaceri! Aveti posibilitatea sa cautati in indexul firmelor grupat in ordine alfabetica sau pe domenii de activitate: agricultura / animale, alimente / bauturi, arta / bijuterii / cadouri, birotica / papetarie / hartie, chimicale / cauciucuri, computere / software, constructii / amenajari / mobilier, educatie / training, masini / piese, servicii / consultanta, transporturi, turism / sport / divertisment. etc. Pe portal mai gasiti de asemenea ultimele firme adaugate, ultimele produse si servicii si ultimele oferte.

Consultanta de mediu, EPC societate privata cu capital romanesc, servicii de consultanta protectie mediu
,
Consultanta de mediu, EPC societate privata cu capital romanesc, servicii de consultanta protectie mediu.

Consultanta de mediu, EPC societate privata cu capital romanesc, servicii de consultanta protectie mediu. EPC Consultanta de mediu, parteneriat cu natura. Oferim servicii de obtinere aviz acord autorizatie de mediu si de gospodarirea apelor, studiu de impact, bilant de mediu, studiu de fezabilitate, finantare fondul de mediu, accept de evacuare Apa Nova regia apa canal, studii de zgomot, monitorizarea calitatii mediului. Societatea este specializata in oferirea de solutii complete pentru protectia mediului. EPC asigura servicii integrate de consultanta de mediu pentru o gama larga de proiecte socioeconomice din domenii precum energie regenerabila, petrol si gaze naturale, transporturi, minerit, agricultura, managementul deseurilor si amenajarea teritoriului.

Site de anunturi agricole Romania
,
Site de anunturi agricole Romania.

Site de anunturi agricole Romania. Website cu posibilitatea adaugarii de anunturi din agricultura, zootehnie, agroturism si legumicultura. Va invita sa postati anunturi cu: tractoare, combine, terenuri agricole, cereale, legume si fructe, animale si pasari, echipamente zootehnice, ingrasaminte si pesticide, produse alimentare, hrana pentru animale si tot tine de domeniul agricol. Exista posibilitatea adaugarii sau a cautarii pe judete.