Director web de afaceri

Director web afaceri – Publicitate

Adauga site. Alege categoria potrivita!

In acest mic director de afaceri vor fi inscrise doar siteurile de calitate pentru vizitatorii nostri.

Va rugam sa va inscrieti siteul in categoria cea mai potrivita in care se incadreaza. Daca acesta nu va fi inscris in categoria corespunzatoare el va fi mutat de catre unul dintre administratorii nostri in categoria pe care o vom considera cea mai potrivita.

13fabric
Tip de afacere / Tip de site:
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Industria textila moderna este o piata in crestere si de succes! Fabrica de haine, este una dintre cele mai mari si mai avansate din punct de vedere tehnologic, succesul avut de Fabrica de Haine bazandu-se pe principiile cheie de afaceri si pe abilitatile sale importante, acestea fiind capacitatea mare de productie, standardele stricte de calitate, raportul optim intre pret si performanta.
Fabrica de haine este un bun partener de succes reciproc, apreciaza parteneriatele stabile cu clientii sai.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

Industria textila moderna este o piata in crestere si de succes! Fabrica de haine, este una dintre cele mai mari si mai avansate din punct de vedere tehnologic, succesul avut de Fabrica de Haine bazandu-se pe principiile cheie de afaceri si pe abilitatile sale importante, acestea fiind capacitatea mare de productie, standardele stricte de calitate, raportul optim intre pret si performanta.
Fabrica de haine este un bun partener de succes reciproc, apreciaza parteneriatele stabile cu clientii sai.

Adresa Website-ului: http://www.13fabric.ro
Numarul de telefon al afacerii: 0765232126
150 tipuri de arome domeniu industrie alimentara, produse aromatizare utilizatori casnici
Tip de afacere / Tip de site: , ,
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: 150 tipuri de arome domeniu industrie alimentara, produse aromatizare utilizatori casnici.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

150 tipuri de arome domeniu industrie alimentara, produse aromatizare utilizatori casnici. Coseli, productie si cercetare in domeniile alimentar si industrial, firma din Iasi. Companie romaneasca cu capital integral privat structurata pe activitati de productie in domeniile: alimentar si industrial. Misiunea firmei SC Coseli SA este de a oferi partenerilor si clientilor produse si servicii de inalta calitate printr-un management structurat in doua divizii distincte: alimentar si industrial. Producator pentru industria alimentara: arome, esente, coloranti si aditivi alimentari pentru bauturi alcoolice si racoritoare, produse de panificatie, patiserie, cofetarie si zaharoase, glazuri, toppinguri, creme instant pentru produse de patiserie - cofetarie, premixuri de patiserie; Amelioratori pentru panificatie. Produse preambalate pentru consumatori individuali. Pentru industria auto producem: placute de frana, segmenti ferodou frana din material ecologic, segmenti ferodou disc ambreiaj pentru o gama larga de autovehicule. Producator de tamplarie pvc. Acordam servicii de management al calitatii. Vindem produse si produse vrac.  Pe site gasesti o gama variata de retete de prajituri: cu aroma de rom, cu aroma de vanilie, cu aroma de cafea, cu aroma de lamaie, cu aroma de migdale, cu aroma de fructe de padure, cu aroma de portocale, cu aroma de mar si de scortisoara, cu aroma de menta si cu budinca. In afara de retete mai gasesti si trucuri in bucatarie si poti participa la concursul propus de compania noastra.

1CashBack bani inapoi la cumparaturi
Tip de afacere / Tip de site:
O scurta descriere a afacere / O scurta descriere a site-ului: Faceti cumparaturi online din site-urile partenere si puteti beneficia de un comision oferit de 1CashBack, care este un site de tip cashback cu sistem de afiliere. Bani inapoi la cumparaturi.
Descriere detaliata a afacerii / Descriere detaliata a afacerii:

La cumparaturile online in magazinele partenere primesti o parte din valoarea achizitiei inapoi sub forma de comision. Daca faceti cumparaturi online din site-urile partenere, puteti beneficia de acest comision oferit de 1CashBack, care este un site de tip cashback cu sistem de afiliere. Oferim o retea de afiliere cu cashback prin care puteti castiga si mai multe comisioane prin prietenii adusi in retea (nu exista limita de nivele).

Pe aceasta pagina sunt afisate doar categoriile principale. In momentul inscrierii siteului veti avea posibilitatea de a alege si o subcategorie, sau mai multe subcategorii, in care acesta se incadreaza. Daca un site se incadreaza in mai multe categorii si subcategorii va invitam sa il inscrieti in toate. Atentie! Doar daca se incadreaza!

Partenerii, cei ce ales sa faca trimitere catre noi / backlink / beneficiaza de inscriere preferentiala. Puteti alege sa platiti inscrierea pe un interval de 6 luni sau un an si atunci puteti beneficia de inscriere preferentiala fara sa fiti nevoiti sa inserati un link inapoi catre directorul nostru.

Adauga anunt gratuit! Anunturi gratuite grupate pe categorii. Prestari servicii, vanzare, cumparari sau inchirieri de imobiliare, oferte sau cereri de locuri de munca… vanzari de electrice, electrocasnice… Adauga propriul anunt gratis!