Director web de afaceri

Director web afaceri – Publicitate

Adauga site. Alege categoria potrivita!

In acest mic director de afaceri vor fi inscrise doar siteurile de calitate pentru vizitatorii nostri.

Va rugam sa va inscrieti siteul in categoria cea mai potrivita in care se incadreaza. Daca acesta nu va fi inscris in categoria corespunzatoare el va fi mutat de catre unul dintre administratorii nostri in categoria pe care o vom considera cea mai potrivita.

150 tipuri de arome domeniu industrie alimentara, produse aromatizare utilizatori casnici
, ,
150 tipuri de arome domeniu industrie alimentara, produse aromatizare utilizatori casnici.

150 tipuri de arome domeniu industrie alimentara, produse aromatizare utilizatori casnici. Coseli, productie si cercetare in domeniile alimentar si industrial, firma din Iasi. Companie romaneasca cu capital integral privat structurata pe activitati de productie in domeniile: alimentar si industrial. Misiunea firmei SC Coseli SA este de a oferi partenerilor si clientilor produse si servicii de inalta calitate printr-un management structurat in doua divizii distincte: alimentar si industrial. Producator pentru industria alimentara: arome, esente, coloranti si aditivi alimentari pentru bauturi alcoolice si racoritoare, produse de panificatie, patiserie, cofetarie si zaharoase, glazuri, toppinguri, creme instant pentru produse de patiserie - cofetarie, premixuri de patiserie; Amelioratori pentru panificatie. Produse preambalate pentru consumatori individuali. Pentru industria auto producem: placute de frana, segmenti ferodou frana din material ecologic, segmenti ferodou disc ambreiaj pentru o gama larga de autovehicule. Producator de tamplarie pvc. Acordam servicii de management al calitatii. Vindem produse si produse vrac.  Pe site gasesti o gama variata de retete de prajituri: cu aroma de rom, cu aroma de vanilie, cu aroma de cafea, cu aroma de lamaie, cu aroma de migdale, cu aroma de fructe de padure, cu aroma de portocale, cu aroma de mar si de scortisoara, cu aroma de menta si cu budinca. In afara de retete mai gasesti si trucuri in bucatarie si poti participa la concursul propus de compania noastra.

19 Plus Impex SRL import autoturisme noi si second hand
, , , ,
19 Plus Impex SRL import autoturisme noi si second hand.

19 Plus Impex SRL import autoturisme noi si second hand. Societatea comerciala 19 Plus Impex SRL are ca principal obiect de activitate importul si comercializarea de autoturisme si autovehicole noi si second hand, transport de persoane sau transport de marfa, indiferent de marca sau de norme de poluare. Import la comanda de masini si autoturisme noi si second hand din tarile membre UE.

3E magazin telefoane mobile, tablete, laptopuri, fotografie, monitoare LCD LED
3E magazin telefoane mobile, tablete, laptopuri, fotografie, monitoare LCD LED.

3E magazin telefoane mobile, tablete, laptopuri, fotografie, monitoare LCD LED. Magazinul online 3E ofera la vanzare produse electronice la preturi bune. Siteul nostru ofera peste 40.000 de produse, de la jucarii pentru copii pana la jucarii pentru oameni mari (gadgeturi de ultimă ora). 3e.ro este administrat de ATU IT, o companie profilata pe comertul electronic. La noi gasiti telefoane: smartphone, telefoane mobile, accesorii telefoane - tablete: tablete grafice si accesorii tablete - gadget: echipamente solare, gadgeturi, smartwatchuri si gratari fitness, produse fotografie: obiective, produse studio, accesorii, aparate foto DSLR, aparate foto compacte si camere foto de actiune - produse audio: casti si boxe - echipamente diverse: echipamente multiplicare si produse auto & moto.

Pe aceasta pagina sunt afisate doar categoriile principale. In momentul inscrierii siteului veti avea posibilitatea de a alege si o subcategorie, sau mai multe subcategorii, in care acesta se incadreaza. Daca un site se incadreaza in mai multe categorii si subcategorii va invitam sa il inscrieti in toate. Atentie! Doar daca se incadreaza!

Partenerii, cei ce ales sa faca trimitere catre noi / backlink / beneficiaza de inscriere preferentiala. Puteti alege sa platiti inscrierea pe un interval de 6 luni sau un an si atunci puteti beneficia de inscriere preferentiala fara sa fiti nevoiti sa inserati un link inapoi catre directorul nostru.

Adauga anunt gratuit! Anunturi gratuite grupate pe categorii. Prestari servicii, vanzare, cumparari sau inchirieri de imobiliare, oferte sau cereri de locuri de munca… vanzari de electrice, electrocasnice… Adauga propriul anunt gratis!